Tegenwoordig is het gebruik van computers een essentieel hulpmiddel bij het uitvoeren van bedrijfsprocessen. Een geautomatiseerd systeem dat onderdeel is van het bedrijfsproces moet het liefst 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar zijn.  Het wegvallen van een werkplek of erger nog, een complete afdeling, kost immers veel geld.

Daarom is het zaak een computernetwerk regelmatig te analyseren op mogelijke problemen en (preventief) onderhoud uit te voeren. IT4Business kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Afhankelijk van uw computernetwerk kunnen wij u een voorstel doen toekomen dat volledig afgestemd is op uw geautomatiseerde systeem. Factoren als de mate van gebruik, het belang van de continuïteit en op welke wijze het systeem onderdeel is van het bedrijfsproces bepalen de frequentie van het (preventief) onderhoud.

Om de continuïteit, betrouwbaarheid en snelheid van het geautomatiseerde systeem te waarborgen kunt u een serviceabonnement bij ons afsluiten. Het voordeel van een dergelijk abonnement is dat wij de verantwoordelijkheid op ons nemen om ervoor te zorgen dat uw geautomatiseerde bedrijfsprocessen continueren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wegvallen van werkplekken of afdelingen.
Tevens hanteren wij gunstigere tarieven wanneer u een serviceabonnement bij ons heeft afgesloten.